За нас

Кои сме ние?

През 1995 г. построихме Естет Груп , Повишавайки опита си във вноса, износа, производството и продажбата в сектора за паркет, направихме оценка на изминалите ни години. През тези години завършихме десетки големи проекти, стотици частни жилища, хотели, резиденции и хиляди индивидуални проекти. С натрупването ни на информация станахме полезни за сектор си. В края на 20-те години, които бяха прекарани работейки здраво ето Естет Груп.

Фирмата работи с голямо разнообразие от паркети от дървесина от различни части на света - Европа, Азия, Африка и Канада. Качеството на дървесината и прецизната изработка на паркета Ви гарантират дълги години на красота и уют.

На територията на гр. София фирмата разполага с един представителен магазин, в който клиентите могат да разгледат мостри, получат консултация, договорят поръчка или просто да закупят паркет. Фирмата поддържа и складови бази в гр.София и гр.Варна, която разполага с постоянни складови наличности. В продължение на 20 години от нашата дейност ние снабдяваме с продукти широка мрежа от клиенти, търговци, строителни фирми и дистрибутори.

Специалистите на компанията ни са монтирали паркет в много офиси и стотици апартаменти, частни къщи и помещения на корпоративни клиенти, като фирмата предоставя гаранция както за самия паркет така и за монтираният от нея паркет. Дървесината използвана за производството на паркет се добива посредством водените в горите отгледани и санитарни сечи, което спомага опазването на природните ресурси и околната среда.


Визия

Без да се отказваме от принципите си за надеждност и качество, имайки предвид нуждите и удовлетворението на клиента в рамките на нашите правила, като фирма и растяща в стабилна среда и като една търсена марка в сектора, се стремим да заздравим мястото си в международния пазар и осигурим дългосрочното ни оставане в него.

Ценности

Удовлетвореността на клиентите
Съсредоточаване в качеството
Надеждност
Проследяване на технологиите и иновациите
Превъзходна трудова етика
Честни принципи на работа
Работа в екип
Високо качество на обслужване
Спазване на етични ценности
Нашето разбиране на целите за съвършенство